В Україну активно їдуть добровольці з багатьох країн, щоб допомогти ЗСУ протистояти російським окупантам. Так, Заступник Міністра оборони України Ганна Маляр у facebook показала поповнення в лавах українських захисників.

Разом із ЗСУ на захисті української землі стоять добровольці з інших країн, які не могли спокійно спостерігати за тими злочинами, що творять російські окупанти. Так, в Україну прибула підмога. Анна Маляр показала Сандру, яка приїхала з Північної європейської країни, щоб допомогти українським захисникам.

Боєць ВСУ. Фото: скрін youtube
Боєць ВСУ. Фото: скрін youtube

Сандра була вражена кадрами з перших днів російського вторгнення, тому прийняла рішення їхати і захищати український народ від"російського варварства".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Знайомтеся, Сандра приїхала захищати Україну з Північної європейської країни. Відразу скажу, що публічність – це її свідомий вибір. Вона вже виконує бойові завдання - більше сказати не можемо. Сандра була вражена кадрами перших днів повномасштабного наступу Росії на Україну і відразу прийняла рішення їхати і захищати демократію і цінності від російського варварства", - написала Анна Маляр.

Раніше інформаційний портал Знай писав, ЗСУ звільнили нові населені пункти на Херсонщині: окупанти зазнають поразки в жорстоких боях.

Також ми писали, у Бухаресті автомобіль врізався в російське посольство: водія не вдалося врятувати.

Нагадаємо, земляк Путіна загрожує вислати на батьківщину з Китаю партію отруєних вейпів: "Мочити фашню русняву зсередини".