Стало відомо про те, що Збройні Сили України в Сумській області ліквідували ще кілька окупантів мародерів. Їм це з рук не зійде.

Про це повідомила Ірина Венедиктова на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої є. Регулярно жінка сповіщає про актуальні події, і цей раз не став винятком.

Зокрема, зараз вона вирішила розповісти про те, як Збройні Сили України ліквідували в Сумській області відразу п'ять мародерів.

Звичайно, перепрошую, але якими треба бути недорозвиненими бовдурами (на додачу до всього іншого, звичайно), щоб крутитися біля перекинутого Уралу", набитого награбованим майном українських громадян, добре знаючи, що наші близько і ось-ось ввічливо попросять записатися на аудієнцію з Жириновським? Ну як це, як? Природно, підійшли бійці ЗСУ, 5 з 8 відкобзонили, а 3 взяли в полон. Сталося це сьогодні в Дептівці Сумської області. Навіть перед обличчям смерті або полону (якщо пощастить) не грабувати у них не виходить. Однак послідовні... " - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Окупанти не перестають дивувати. Для них якісь матеріальні речі набагато важливіше свого життя. Мабуть, їх мета на цій війні була награбувати якомога більше різного майна, і від цього ще сумніше. Вони можуть вбити за якісь коштовності. Самі живуть у злиднях, і тепер бажають цього іншим.

Нагадаємо, що з початку війни було ліквідовано вже понад 18500 російських окупантів, і це число лише з кожним днем зростає.

Нагадаємо, що США відродить програму Другої світової для допомоги Україні: що відомо про ленд-лізу

Раніше повідомлялося, що воіни ЗСУ продовжують оточення окупанта в Херсонській області: дні на здачу закінчуються

Також, Сергій Свєтлаков опустив російський менталітет.