В Ставропольському краї рф місцевий мешканець показав алею похованих окупантів, кількість могил досить велика, схоже полягло приблизно ціле "село" окупантів, попри те, що більшість рашисти залишають на полі бою.

Місцевий житель міста Михайловська, що у районі Ставрополя, показав низку свіжих могил. Кількість підрахувати складно, але швидше за все ціла рота, до 200 могил. Здебільшого стоять прапори ВДВ рф.

За населенням це місто, Михайлівськ, як половина Тернополя. Тепер можна уявити масштаби втрат орків по всій рф.

Після звірств, які побачив весь світ після звільнення окупованих українських міст, жодні втрати ворога не приносять полегшення, адже біль та неспроможність уявити жорстокість орків вражає. Українські діти, жінки та люди похилого віку, молодь та дорослі, вбиті підло і підступно, ніби створіннями з потойбіччя. Українці ніколи не пробачать цих ран, і ніщо не зможе зменшити ненависть навіть могили окупантів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Могили рашистів лише вкотре доводять всю брехню влади рф, адже багато часу вони не озвучували цифри, та звинувачували українців у наклепі про втрати.

Нагадаємо, раніше співачка Alyosha дізналася, що витворяли рашисти з дітьми під Києвом, жорстокість не вписується у поняття "люди".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Даша Квіткова зізналася, що ридає через Нікіту Добриніна цілодобово.

Також "Знай.ua" писав, що Андрій Данилко назвав кровожерливих спільників путіна.