Стало відомо про те, що український танк самостійно вступив у бій з цілою колоною бронетехніки Російської Федерації. Це потрапило на відео.

Відео засідки на окупантів, зняте за допомогою дрона, було оприлюднено в соцмережах.

Як йдеться в повідомленні, в селі Нова Басань, що в Чернігівській області, український танк поодинці вступив у бій з колоною російської бронетехніки.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Український екіпаж зайняв неймовірно вигідну позицію серед зруйнованих будівель, тому російські окупанти навіть не відразу зрозуміли, хто і звідки відкрив по них вогонь.

Цей танк знищив БТР-82 ЗС РС, і посіяв паніку на російських військових, чим істотно сповільнив колону.

"Екіпаж показав просто блискуче тактичне рішення, домігся раптовості, вміло маневрував, показав високий військовий інтелект. Це просто зразок дій танка в обороні і складній і хаотичній обстановці реального бою", - прокоментував відео журналіст Юрій Бутусов.

Ліквідація російських військ, фото: скріншот
Ліквідація російських військ, фото: скріншот

Нагадаємо, що Росія почала повномасштабне вторгнення в Україну практично півтора місяці тому. За цей час їхні війська показали, на що вони здатні насправді, і «друга армія в світі» сильно впала в рейтингу. Вони нездатні воювати за всіма законами, і приносять лише біль і руйнування.

Нагадаємо, що розруха і свастика на парканах: що сталося з будинком Олександра Усика після приходу "русского мира"

Раніше повідомлялося, що Ізраїль та Індія засудили різанину в Бучі і звинуватили Росію у військових злочинах

Також, Служба безпеки України затримала главу Миколаївської окружної прокуратури за підозрою в держзраді – передавав ворогові імена і паролі.