У соціальній мережі розмістили дуже важливу публікацію, в якій йдеться про безпеку українських дітей. Людям вирішили розповісти, як потрібно діватися українським дітям при звуках сирени.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі «ДСНС України»

Напевно вже всі жителі України звикли чути звуки сирени буквально кожен день. ДСНС постійно дає життєво важливі поради, як поводитися в тій чи іншій ситуації під час війни.

Цього разу мова піде про безпеку дітей. Українцям показали відеоролик, який присвячений дітям, а саме, як їм потрібно поводитися під час повітряної тривоги.

"Дитяча абетка безпеки. ЩО робити, коли лунає сирена?",- підписаний пост в популярному месенджері.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Важливо відзначити, що це - досить важлива інформація, яка добре може засвоїтися у дітей. Також потрібно приділити увагу, що відео зроблено в стилі мультфільму, що зіграє особливу роль для дітей.

У такий важкий і дуже небезпечний час для України потрібно дотримуватися всіх планів безпеки.

Дуже шкода, що наші діти стали свідками такого жахливого часу. Російські окупанти - справжні терористи, які не мають пощади ні до жінок, ні до дітей і навіть до тварин.

Нагадавши, у Бухаресті автомобіль врізався в російське посольство.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Путіна засуджує все більше держав за терор у Бучі.

Також портал "Знай" писав, що у мережі повідомили, що ЗСУ збили 8 крилатих ракет.