У соціальній мережі розмістили публікацію, в якій розповіли про російських окупантів-мародерів. На даний момент вже відомі імена людей, які вкрали сотню кілограм одягу, телевізори та кондиціонери в українців.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі "FEDOROV"

Ні для кого не секрет, що у росії не армія, а справжні терористи, ґвалтівники і мародери. З'явилися відомості, що один з орків вкрав понад 100 кілограм одягу і відправив його поштою за десятки тисяч кілометрів.

Тільки вдуматися, окупанти крадуть телевізори, кондиціонери і звичайний одяг.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

"Три телевізори відправив мародер та солдат російської армії Щуковский Юрий Александрович, уродженець міста Уссурійська, додому з білоруського міста Мозир через кур'єрську службу СДЕК. Уявіть, це майже 10 тис. км. Ще чотири кондиціонери до того ж міста відправив російський мародер Степанов Николай Николаевич (фото ліворуч). А от мародер Щебеньков Вадим Александрович (фото праворуч) відправив аж 106,1 кг одягу у рідне місто Чета. ... їх тисячі. Але мародери не врахували одного - сучасні технології дозволяють відновити все. Це була власність мирних українських родин. Але українці все відновлять і точно побудують найкращу країну, а мародери згниють у своєму мордорі", - повідомляється в соціальній мережі.

Нагадавши, Андрій Бедняков втратив близьку людину в Маріуполі.

Як раніше повідомляв портал "Знай", ще кілька країн засудили Путіна за геноцид у Бучі.

Також портал "Знай" писав, що у мережі повідомили, як зараз складаються обставини з коронавірусом у світі.