Харківський екопарк Фельдмана окупанти зруйнували масованими ракетними ударами. Про це стало відомо зі слів власника парку, бізнесмена Олександра Фельдмана.

Він записав відеозвернення, у якому розповів, що деяких тварин з парку вдалося вивезти, але у зруйнованих вольєрах все ще залишаються великі котячі та ведмеді.

Якщо хижаки опиняться на свободі через зруйновані клітки та вольєри, це загрожуватиме життю містян.

олені-мунтжаки, фото Фельдман Екопарк
олені-мунтжаки, фото Фельдман Екопарк

Наразі відомий екопарк вщент зруйнований. Перевезти тигрів та левів немає можливості, тож єдиний вихід - приспати цих тварин.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

«Можу сказати, що парка більше немає. Після вчорашнього масованого обстрілу ракетами та літаками зруйновані вольєри та інфрастуктура. Дивом залишилися живими леви та тигри. Зруйновані їхні клітки, тож вони будь-якої миті можуть опинитися на улицях. У нас день до вечора сьогодні, або ухвалити якесь рішення з транспортування, або всіх приспати», – ледь не плачучи, розповів Фельдман.

За його словами, є надія вивезти з міста маленьких тварин та дитинчат пантер, але з великими хижаками все складніше.

Раніше Знай писав, ЗСУ "посадили" літак окупантів, не давши здійснити наліт: "Я збитий льотчик, мене дістали...".

Також ми писали, "Пластиковий пакет - не найкращий одяг для весілля": СБУ перехопила цікаву розмову "визволителя" з дівчиною. Голодні "визволителі" кинулися розграбовувати домівки людей

Нагадаємо, кіт Степан зібрав солідну суму для тварин, які постраждали від війни: "Допомагають не тільки люди".