У ЗСУ показали, як за допомогою протитанкового ракетного комплекса "Стугна" було вперше знищено повітряну ціль.

Бійцям 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Збройних Сил України вдалося створити справжній майстер-клас по знищенню повітряної цілі з протитанкового ракетного комплексу.

Відповідний відеоролик, на якому можна поспостерігати за знищенням повітряної цілі, опублікували в соцмережах. Цього разу за допомогою комплекса "Стугна" було знищено найбільш сучасний російський ударний вертоліт Ка-52.

"Це фантастика! Наші птуристи 95 ОДШБр, з ПТРК «Стугна» знищили найновіший російський ударний вертоліт Ка-52!", - пишуть у соцмережах захоплені українці.

Додамо, що в росії ударний вертоліт Ка-52 "Алігатор" називають черговим зразком "диво-зброї" на озброєнні "другої армії світу».

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Та, як довели українські військовослужбовці, немає жодних проблем із тим, щоб збити розпіарений вертоліт противника за допомогою протитанкового ракетного комплекса. Раніше самі росіяни випадково "проговорилися", що їхній диво-гелікоптер насправді можна збити і зі звичайної гвинтівки.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, навіщо на дітях пишуть імена та номери телефоном.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі показали, як змінилися українські зірки під час війни.

Також портал "Знай" писав, що "Не допомогло": ЗСУ знищили техніку окупанта, яку поливав "святою водою" російський батюшка. Благословляв на вбивства дітей.