В ЗСУ показали снайперку з 35 окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського, яка присвятила своє життя захисту України

У офіційному телеграм-каналі Сухопутних військ України українцям показали справжню "амазонку" зі зброєю в руках, снайперку з позивним "Угольок". В блозі вирішили розповісти її особисту історію.

Угольок - снайперка. Фото: Telegram
Угольок - снайперка. Фото: Telegram

До армії дівчина потрапила у 2017 році, щоб стати прикладом своєму молодшому братику. "Угольок" потрапила на службу до одного з батальйонів морпіхів.

"Не раз виконувала бойові завдання на сході України. У січні цього року у снайперки закінчився контракт і вона вирішила зробити перерву. Але за місяць розпочалася повномасштабна війна", - пишуть у "Сухопутних військах".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Угольок - снайперка. Фото: Telegram
Угольок - снайперка. Фото: Telegram

"Угольок", взявши свій дотепер не розібраний рюкзак, повернулася до морської піхоти захищати свою країну:

"Мочити їх всіх треба! Це не люди. Фашисти і ті не були такими підлими, як ці орки. Ми обов’язково переможемо. Особисто я буду стояти до останнього! Радує, що деякі наші люди відкрили очі, і тепер розуміють, хто є хто!", - заявила смілива снайперка.

Угольок - снайперка. Фото: Telegram
Угольок - снайперка. Фото: Telegram

Нагадаємо, раніше у рф зняли з вікна багатоповерхівки український прапор, який вивісила бабуся за допомогою правоохоронців та рятувальних служб.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні, у звільнених населених пунктах Київщини поліцейські підрозділи здійснюють зачистку території від диверсантів.

Також "Знай.ua" писав, що Святослав Вакарчук потрапив під ворожий обстріл в Одесі.