У соціальній мережі продемонстрували публікацію, в якій можна побачити, як Словацька газета зобразила главу рф путіна. Обкладинка нового журналу показала, як вона бачить путіна і його дії в Україні.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "Україна зараз"

Є така думка, що президент росії путін остаточно втратив голову. В ході останніх подій в Україні вже практично весь світ називає путіна військовим злочинцем і справжнім терористом.

За місяць війни в Україні вже багато світових лідерів висловили своє занепокоєння про те, що відбувається в Україні. Навіть сам президент Америки Джо Байден сказав, що в уряду така людина як путін не повинна залишатися.

"Обкладинка нового випуску Словацької газети Dennik", - підписана публікація у відомому месенджері.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Дивлячись на дану обкладинку можна відразу зрозуміти, як Словаччина ставиться до дій путіна. На зображенні видно, як його руки вже по лікоть в крові, а за ним їде іграшковий палаючий танк.

Ніхто і ніколи не забуде той геноцид, який путін влаштував на території України. А найголовніше те, що він це затіяв тільки заради своєї божевільної ідеї.

Нагадаємо, що російська ведуча Олена Малишева покинула територію росії.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі показали, як окупанти розстріляли цивільні автомобілі.

Також портал "Знай" писав, що українцям повідомили, що Герой ЗСУ загинув у битві за Київ.