Українські військові вибивають російські війська з окупованих територій на Київщині та Чернігівщині. Містечко за містечком, село з селом, воїни звільняють ворога з української землі.

У телеграм-каналі радника голови МЗС Антона Геращенка з'явилося щемке відео, як старенька дякує українцям, що звільнили землю від окупантів. Бабуся сидить біля паркана, разом з онуком, коли підходять воїни ЗСУ та здоровкаються "Добрий вечір, Ми з України!", вона починає дужче плакати, посміхатися та стає на коліна та схиляється перед визволителями.

"Відео, яке пробирає до самого серця. Старенька на колінах дякує українським захисникам за звільнення, а вони у відповідь просять вибачення за те, що не встигли запобігти нападу ворога…", - написав Геращенко.

У відео бабуся говорить:

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Боже, спасибі, хлопці. Дякуємо вам, що нас врятували. Дякуємо".

Онук розповідає, що в селі горять будинки та місцеві їх гасять. "Побомбили дома", - каже, а захисник відповідає — що, мовляв, бачимо, що побомбили.

Антон Геращенко часто публікує відео з гарячих точок, він зазначив, що ми ніколи не забудемо сльози наших старих і все горе, яке принесли російські нацисти.

"Жорстко і методично, метр за метром, звільнимо нашу землю від орківської нечисті!", - підкреслив Геращенко.

Нагадаємо, раніше у МВС назвали найбільш забруднені вибухонебезпечними предметами мікрорайони Києва .

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ектор Хіменес-Браво потужними словами розповів про найсильнішу зброю України.

Також "Знай.ua" писав, що Денис Шмигаль доповів про дев’ять основних напрямків роботи країни в умовах повномасштабної війни.