Мер столиці України Віталій Кличко зробив чергову заяву і звернувся до жителів Києва. Він озвучив плани про подальше життя Києва у військовому становищі.

Відповідну інформацію Втілай Кличко написав у своєму Telegram-каналі.

"Друзі! Сьогодні Київрада зібралася вдруге від початку широкомасштабного вторгнення Росії до нашої держави. Київ уже більше місяця обороняється і живе в умовах воєнного стану. Головними питаннями сьогоднішнього засідання, в якому взяли участь 90 депутатів, стали рішення, що стимулулюватимуть роботу столичного бізнесу. Бо в умовах воєнного стану, коли така складна ситуація, економіка повинна працювати. • Пересувна торгівля та ресторанні майданчики: плата за договорами буде зменшена до символічної 1 гривні. Сплата пайової участі для них становитиме 50% від існуючої • Бізнес, що працює на комунальних площах: звільнений від сплати за оренду • Паркувальні майданчики: надаються пільги від міста • Рекламні компанії, які на рекламних площинах у місті розміщують соціальну та патріотичну рекламу: надаються пільги від міста", - повідомляє мер столиці України Віталій Кличко.

Крім цього, лідер Києва заявив про те, що місто має працювати і ті пільги, які розраховані на столицю України, зможу підтримувати бізнес в такий непростий час.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Кличко, блокпост, вінчання, Facebook
Кличко, блокпост, вінчання, Facebook

«Ми розраховуємо, що обсяг пільг, які надасть місто, компенсується надходженнями від ПДФО та бізнесу, що буде працювати. Тримаємося! Тримаємо Київ! Робимо все для захисту нашого міста та підтримки його мешканців! Разом вистоїмо і переможемо! Слава Україні!",- продовжив Віталій.

Нагадаємо, що капітан збірної Польщі з футболу підтримав Україну.