У соціальній мережі з'явилася інформація, в якій можна побачити, як самі громадяни рф ставляться до українців. Після того, як росіянам стало відомо про те, що вони ж почали бомбити Львів, повилазило дуже багато «зомбованих» орків.

Відповідну публікацію Марія Яремчук розмістила на сторінці у своєму акаунті в Instagram.

Марія Яремчук - українська співачка, колишня учасниця проекту "Голос країни". Вона вирішила показати жителям України, якої думки про українців громадяни росії.

Дуже важливо зауважити, що навіть після вторгнення росії в Україну, більше 70% жителів рф підтримують той тероризм, який влаштував путін.

Марія Яремчук показала коментарі орків, які тільки й мріють про те, щоб українська нація була знищена. Їм все одно, кого вони вбивають, жінок або дітей.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Сторіс Марії Яремчук
Сторіс Марії Яремчук

"Цікава буде доля Львова. Там же розсадник такий русофобський. Мене тут одна львівчанка проклинала і загрожувала смерть собаки", "За*бись Львів під знесення, потім Польща і Японія і життя вдалося", "Ось це добре Галичина повинна страждати", "хлопці, рознесіть Львів, Тернопіль і Луцьк в труху", "про копчений салом запахло, доп*зділися", "цих тварюк – запеденцев взагалі нада з землею зрівняти", "треба частіше", - ось так пишуть про українців люди "не нацистської" росії, яка зазомбувала своїх же жителів.

Путін десятками років зомбував жителів Росії, і, дивлячись на ці коментарі, можна зрозуміти, що вони і справді справжні орки і повинні бути ізольовані від цивілізації.

Нагадаємо, що Віталій Кім нагадав про важливу дату для Маріуполя.