У Генеральному штабі Збройних Сил України повідомили про знищення чергової «порції» російської техніки.

Українські вояки показали, як ліквідували російських загарбників, що перелякано кинулися на втечу з поля бою.

У відеоролику, який був оприлюднений Генеральним штабом сьогодні, 28 березня, помітно, як після влучного удару українських військових по нахабних загарбниках, їхня техніка перетворюється на гору палаючого металобрухту.

«Навіть швидка втеча з поля бою російським окупантам не допомогла. Черга в пекло трохи збільшилась. Разом переможемо!», - зазначили у Генштабі ЗСУ.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Додамо, що за час повномасштабного вторгнення росії українські Збройні сили захопили у ворога більшу кількість робочих танків, ніж втратили своїх. Чималу роль у цьому зіграли українські фермери, які за допомогою сільськогосподарської техніки розтягнули не одну колону техніки окупантів.

Раніше Знай писав, Bayraktar представили новий турецький безпілотник з українським двигуном: ще один страшний сон для російських окупантів. Новий турецький безпілотник з українським двигуном. Це ще один апарат, який боятимуться росіяни

Також ми писали, 33 доба українського спротиву: ворог продовжує зазнавати невдач і втрачати ресурси – перемога не за горами. ЗСУ відбили 5 ворожих атак і відзвітували про кількість знищеної ворожої техніки

Нагадаємо, дівчата жартома вигадали Теронліфанс та зібрали ЗСУ понад 5 млн гривень: "Акція діє до смерті путіна". Дівчата пожартували, а вийшло, що допомогли ЗСУ понад 5 мільйонів гривень.