Збройні сили України розробили спеціальну інструкцію для окупантів, як правильно здатися у полон та залишитися живими. Це дасть єдину можливість росіянам та білорусам на нашій землі повернутися додому.

В інструкції прописані прості кроки, які дозволять російським військовослужбовцям зберегти своє життя, здавшись в полон, а потім повернутися додому.

Кожному гарантується можливість телефонних дзвінків, щоб поспілкуватися з близькими.

інструкція для окупантів, як правильно здатися у полон
інструкція для окупантів, як правильно здатися у полон

На ілюстрації також вказані кроки, яких має дотриматися військовослужбовець. Також додані телефони, за якими можна отримати консультацію та попередити про те, що військовослужбовець готовий здатися у полон.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Експерти ЗСУ наголошують, що здатися у полон - це єдина можливість вибратися живими з війни, на якій вони не хочуть бути.