У росії відреагували на заяву ватажка російських посіпак про референдум у "ЛДНР"

Нещодавно стало відомо, що так званий очільник ЛНР Пасечник заявив, що найближчим часом може пройти референдум про входження "ЛНР" до складу росії. Про це повідомив голова так званої ЛНР Леонід Пасічник.

"Я думаю, що найближчим часом на території республіки буде проведено референдум, на якому народ реалізує своє абсолютне конституційне право та висловить свою думку щодо вступу до РФ. Я чомусь упевнений, що це саме так і буде", - сказав Пасічник.

Заява російського комітету ради федерації з конституційного законодавства заявив, що це дійсно може статися.

"Л/ДНР" має право прийняти рішення про вхід до складу Росії, якщо вона не суперечить їхнім конституціям, Москва визнала їхній суверенітет — голова комітету ради федерації з конституційного законодавства Андрій Клішас.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Спікер МЗС Олег Ніколенко заявив, що жодна країна у світі не визнає результатів насильницької зміни міжнародних кордонів країни. Таку ж заяву видав Андрій Єрмак, голова Офісу президента:

"Будь-які фейкові референдуми в ОРДЛО про приєднання до РФ не будуть визнані Україною та світом. А спроби росіян таким чином підняти ставки, підірвати український суверенітет все одно не досягнуть успіху".

Нагадаємо, раніше в окупованому Славутичі загарбники крадуть картоплю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці, які втратили житло через війну, зможуть "виставити рахунок" окупантам в "Дії".

Також "Знай.ua" писав, що у путіна помітили нові проблеми зі здоров'ям: такі ж були у гітлера.