Відома українська танцівниця і хореограф Ілона Гвоздьова зізналася, що завжди мріяла побачити Рим. Зараз вона в Італії, але зовсім не рада цьому, адже потрапила туди як біженка через напад рф. Своїми думками зірка поділилася в instagram.

Ілона Гвоздьова розповіла, що разом з дітьми потрапила до Риму, де завжди хотіла побувати, однак вона цьому не рада, адже приїхала не як турист, а як біженка через війну в рідній Україні.

Ілона Гвоздьова, скріншот з відео
Ілона Гвоздьова, скріншот з відео

"Вікно в Європу, говорите... Але якою ціною? Все життя я мріяла побачити Рим, але ніколи я не думала, що побачу Його за таких обставин, що буду змушена покинути Україну, залишити чоловіка і вивозити дітей в безпечне місце від війни, яку почала Росія і веде жорстокі бойові дії проти моєї країни і мирного населення вже 26 діб. Я пережила 3 дні пекельної виснаженої дороги, понад 1600 км, без нормального сну, їжі і з постійним почуттям тривоги, печалі, болю в серці, зі сльозами в очах. Поки мої діти в безпеці, але тут все одно чужі. Так, італійці дуже тепло і ввічливо прийняли нас. Сьогодні вони зробили нам тести на Covid-19, роздавали всім діткам смаколики, допомагали оформити документи, надали Медичне страхування і намагаються знайти нашій родині житло. Я безмежно вдячна Італії за притулок", написала вона.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зірка зазначила, що вірить у президента і силу ЗСУ і заявила, що чекає коли зможе повернутися додому, щоб допомогти у відновленні України.

"Вірю в нашу перемогу, нашого президента, наші ЗСУ і мрію повернутися якомога швидше, щоб відновлювати свою країну", - додала вона.

Раніше Знай писав, зірка "Папіка" Дарина Петрожицька зізналася, що у неї стався нервовий зрив через війну:"випала на два дні".

Також ми писали, Тіна Кароль показала жахи війни в Україні і передбачила велич після перемоги: "Що це за люди". Тіна Кароль поділилася правдоподібною думкою про те, що ж буде з Україною після війни

Нагадаємо, Віталій Кличко в 92-річчя Ліни Костенко подякував їй за творчість: "Надихаєте захисників і підтримуєте українців".