У мережі оприлюднили вельми курйозну публікацію, яка присвячена непереможному українському селищу міського типу Чорнобаївці. Є відомості про те, що російські окупанти в черговий раз намагалися зайти в це селище, проте ЗСУ не перестають давати їм відсіч.

Відповідну новину розмістили в Telegram-каналі "Оперативний ЗСУ"

Вже пройшов практично місяць з тих пір, як росія пішла війною в Україну. 24 лютого, о 5 годині ранку російський окупант скинув бомби, які розбудили мирних громадян в Україні.

Потрібно повідомити про те, що зовсім недавно російські окупанти знову намагалися захопити українське селище міського типу Чорнобаївку. Однак вони отримали відсіч від ЗСУ всьоме тільки в цьому місці.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

«Ранкову хвилинку гумору сьогодні присвячено Чорнобаївці. Редакція Оперативного після війни планує відвідати це прекрасне місце. #Вистоїмо https://t.me/operativnoZSU @operativnoZSU", - повідомляється в соціальній мережі.

Дивлячись на дані кадри, можна отримати позитивні емоції в такий важкий час. Крім цього, чітко зрозуміло, що так звана «друга армія миру» не захопить Україну. Путінська армія добре вміє тільки бомбити мирні будинки, школи, садки, інтернати та інфраструктуру, при цьому вбиваючи невинних жінок і дітей.

Нагадаємо, що Оля Полякова звернулася до Білорусі.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі показали наслідки бомбардування Києва окупантами.

Також портал "Знай" писав, що у мережі повідомили про чергові втрати окупантів.