Після ракетного обстрілу Подільського району Києва уночі 20 березня було зруйновано місцевий торговий центр, а будинки та припарковані автомобілі поруч - сильно пошкоджені. Однак кияни не поспішають покидати розбиті домівки, незважаючи на небезпеку.

У своєму телеграм-каналі радник голови Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко опублікував відео, зняте вдень після обстрілу.

На ньому видно літнього киянина, який ходить по своїй зруйнованій квартирі, ймовірно – по вітальні, і збирає вцілілі речі. Очевидно, пенсіонер намагається врятувати хоч щось із того, що довгі роки заробляв своєю тяжкою працею.

Відео було знято очевидцями знадвору. Усе добре видно, адже в результаті обстрілу квартири киянина і ще кількох його сусідів залишилися повністю без зовнішньої стіни. При цьому меблі, які стояли біля неї, вціліли і досі на місці.

«На відео літній чоловік-киянин збирає те, що вціліло у його квартирі після вчорашнього нічного ракетного обстрілу Києва!» - пише Антон Геращенко.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

В Офісі генерального прокурора повідомляють, що під час обстрілу минулої ночі росія застосувала заборонені міжнародним правом засоби ведення війни.

За попередньою інформацією, в наслідок обстрілу загинуло вісім людей. Точні дані щодо кількості загиблих і поранених ще уточняється.

Досудове розслідування у справі проводить Подільське управління поліції.

Нагадаємо, як прості люди безстрашно виганяють російських окупантів з рідної землі.

Раніше портал "Zhaj" повідомляв, що українські військові під Одесою підбили ворожий корабель рф - це варто побачити.