У мережі розмістили забавну публікацію, в якій можна побачити звернення міністерства оборони росії. Міноборони рф звернулися до всього світу зі словами про те, що ніколи не варто злити російський корабель, який, природно, йде нах*й.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "УНІАН"

Всім українцям, і навіть всьому світу, відомо, куди йде російський військовий корабель разом з путіним і його окупантами.

Вже по всьому світу ходить легендарний і героїчний мем, де українські бійці шлють російський військовий корабель на три букви.

Росія продовжує хвалитися своєю нібито "найсильнішою армією" і не перестає загрожувати світу. Цього разу вона нагадала про свої військові кораблі, які послані нах*й не тільки громадянами України.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Ой, бл*, не смішіть! Ось така "образка" з'явилася на сайті мін'юсту рф. Мабуть, зачепив рашистів наш мем про російський військовий корабель", - підписаний пост в соціальній мережі.

Дивлячись на даний пост, в черговий раз переконуєшся, що росіяни – справжні орки, які не збираються нічого розуміти. Вони все ніяк не зрозуміють, що захопити Україну їм ніколи не вийде, крім цього, вони продовжують погрожувати іншим країнам світу, навіть не замислюючись про те, що путін і його армія вже впала обличчям в бруд і послана на три букви.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що Україна підготувала план з розвитку Криму.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Оля Цибульська показала, про що думають діти під час війни в Україні.

Також портал "Знай" писав, що Байдет зібрався прилетіти до Польщі.