Дівчинка з Житомира написала листа своїм родичам з Білорусі, коли була в укритті, ховаючись від ворожих бомбардувань. Текст листа опублікували в соцмережах.

"Цей несамовитий лист написала моя донечка, поки ми сиділи в підвалі. Чому навіть діти можуть зрозуміти елементарні речі, а моя сестра і рідня не можуть. Ось така вона, пропаганда, що люди стають безвільними і бездушними істотами", - пише мама дівчинки.

У листі дитина запитує у своєї тітки, чи правда, що "ви збираєтеся на нас напасти?" Дівчинка припускає, що її родичам в Бобруйську не сподобалося її поведінка, і вони вирішили покарати її, скинувши бомби.

Дівчинка обіцяє виправитися і просить не бомбити її місто. Вона також зазначає, що зараз не ходить до школи, бо туди потрапила бомба.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Діти в бомбосховищі
Діти в бомбосховищі

Вона також каже, що її тато разом з іншими дядьками захищає всіх від ворогів, і просить родичів, щоб вони не відправляли в Україну своїх хлопців – інакше їх теж вб'ють.

Нагадаємо, що Оля Полякова звернулася до Білорусі, щоб запобігти неминучій біді:"на догоду старіючим вовкулакам..." Полякова звернулася до Білорусі, попередивши їх про прийдешню війну на боці Росії.

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський окреслив "червоні лінії" на переговорах України і Росії

Також, Потап показав, як росіянам брешуть, вибудовуючи завод "на коліні", не стримався навіть Гриша Решетник