Відома українська співачка Анастасія Приходько показала, як виглядає Україна після приходу "русского міра". Страхітливі знімки зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

В Україні вже більше трьох тижнів триває війна, яку розпочала Росія. Окупанти нещадно бомблять мирні міста, вбиваючи мирних жителів і не шкодують навіть дітей.

Анастасія Приходько. Фото: скріншот youtube
Анастасія Приходько. Фото: скріншот youtube

Знаменита співачка Анастасія Приходько опублікувала серію фото, на яких видно, як прихід "русского міра" змінив недавно квітучу і прекрасну Україну. Зірка показала зруйновані будівлі і людей, які змушені ховатися від обстрілів російських окупантів у підвалах разом з маленькими дітьми.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Моя Україна ... ми з тобою все пройдемо разом! І все відновимо...", - підписала публікацію Анастасія Приходько.

Раніше Знай писав, Катя Осадча розповіла, як дізнатися інформацію про вцілілих в бомбосховищах, які опинилися в гарячих точках: "Нехай всі знайдуться". Катя Осадча попросила українців ретельніше переглядати оприлюднені списки.

Також ми писали, Аліна Гросу показала, як змінила її життя війна: замість мікрофона тепер ополоник і каструля. Співачка приєдналася до волонтерів і допомагає українцям у цей складний час.

Нагадаємо, Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу. Артистка стала музичним послом України у світі. Продовжить збирати по Європі гроші для української армії