У мережі розповіли, як українські біженці поводяться в Польщі. Ганьблять державу в такий складний для всіх час.

Пост з'явився на офіційному акаунті Українки в соціальній мережі Instagram. Там вона детально описала свинство українців у Польщі, і розповіла, чому так робити не варто.

Якщо з очевидних причин в немилість впали росіяни, то якщо ми продовжимо себе так вести, такими темпами станемо наступними.

Головне пам'ятати одне правило, що тут біженцям ніхто нічого не винен. Вони радісно прийняли і зустріли українців, коли знадобилася допомога, але, потрібно платити тим же.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Замість цього, багато українців смітять на вулицях. На чистих і доглянутих європейських вулицях. Навіть при нашому триразовому і дуже смачному харчуванні нагрібають тарілки їжі, частина якої викидають.

Українські біженці на кордоні Польщі. Фото: АР
Українські біженці на кордоні Польщі. Фото: АР

Тут таке ж питання: якого хрону? Якщо раптом ви не наїлися, то можна підійти і взяти ще, а не знецінювати чужу працю. Не потрібно відбивати у людей бажання допомагати нам.

"Моє улюблене-наші яжематері тупо сплавили своїх дитинчат на польських аніматорів, які менше, ніж за тиждень прийшли в жах від їх поведінки. А я нагадаю, що в цивілізованих країнах на дітей не кричать, і вже тим більше не б'ють. Розумієте про що я, так? Зате в разі чого, кожна яжемать почне волати, як потерпіла і природно не визнавати своєї провини. Це ж святі люди, перед якими має розступатися море...."- сказано в повідомленні.

Біженець. Фото: скріншот відео
Біженець. Фото: скріншот відео
Біженець. Фото: скріншот відео

Також, українці продовжують брати гуманітарну допомогу як не в себе. Беруть більше, ніж потрібно, і не залишають іншим, які також цього потребують. Користувачка пише, що це жлобство в чистому вигляді.

"Це далеко не повний список примх наших співвітчизників, тому, будь ласка, поводьтеся адекватно. Наші польські друзі не зобов'язані допомагати нам, тому не змушуйте їх шкодувати про свій вибір " - підсумувала жінка.

Нагадаємо, що Михайло Подоляк розкрив підлу тактику російських окупантів в Україні - "котли для цивільних, ніяких гуманітарних коридорів"

Раніше повідомлялося, що знаряд російських окупантів зруйнував будинок екс-продюсера Ані Лорак Юрія Фалеси

Також, еа Сумщині російські окупанти виганяють людей з будинків і забирають їжу