На вокзалі в Києві кінологи влаштували спеціальну терапію для діток.

Через війну на вокзалах зараз знаходяться тисячі людей, це в основному жінки з дітьми, та люди похилого віку.Собаки, як відомо, можуть знімати тривожність та напругу не лише в дітей, але й в дорослих. Про це повідомили у Нацполіції в Telegram.

Київські правоохоронці привели на Центральний вокзал своїх напарників-собак, щоб розважити та відволікти від війни дітей.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Усі вони змогли подивитися шоу-дресуру, погратися та погладити песиків, а також дізналися основні правила безпеки.

Головна мета – допомогти малечі пережити час війни в Україні. Вони зробили виняток для дітей у цей непростий час та почали займатися каністерапією.

Собаки з кінологами, які у мирний час, займалися пошуками злочинців, зараз допомагають дітям. Вони заспокоюють діток, та граються з ними. Таким чином відволікаючи від жахів війни.

Каністерапія - це метод позитивного психосоціального і фізіореабілітаційного впливу на людей, які цього потребують, через спеціально керованих і навчених собак. Є одним із методів зоотерапії.

Нагадаємо, раніше у Зеленського заявили про більш конструктивний перебіг переговорів з росією.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Віктор Павлік показав, як звичайні українці протистоять російським окупантам

Також "Знай.ua" писав, що у Франції з'явилася заборона на вхід "російським свиням" до магазинів.