Багато українських сіл окупанти підпалюють і обстрілюють, намагаючись їх знищити, тому фермери створюють справжній партизанський рух, цього разу вони вполювали реактивні снаряди.

У соціальній мережі показали, як український фермер віз на причепі касету реактивних снарядів від ракетної установки росіян "Ураган". Раніше на тракторах розтягували іншу російську техніку - танки, БМП, та інші. Вважається, що росіяни стали найбільшими постачальниками зброї, та ще й дармової в Україну.

"А це українські фермери везуть реактивні снаряди рашистів РСЗВ "Ураган"", - йдется у повідомленні.

Багато фермерів, які не потрапили до територіальної оборони, ведуть свою власну війну проти окупантів. У перші дні селяни отруювали їжу, але потім від цієї ідеї відмовилися, хліб і самим потрібний.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

А от вимочити у хімікатах цигарки, або додати технічний спір до горілки - у самий раз, це на певний час виводить з боєздатності російських військових. У добірці селян не лише танки, але й інша військова техніка.

Крім того, аграрії не тільки збираються воювати, але й готуються до посівної, яка мала б розпочатися наприкінці місяця. Цього року питання посівної під загрозою, але фермери налаштовані рішуче, давати відсіч і сіяти.

Нагадаємо, раніше Верховна Рада прирівняла бійців тероборони до ветеранів війни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський поставив хрест на вступі України до НАТО.

Також "Знай.ua" писав, що Укрзалізниця націоналізує понад 15 тисяч російських вагонів.