Хватка путіна при владі може ослабнути, а його режим в небезпеці, оскільки російське вторгнення в Україну застопорилося, воєначальники вбиті, а потенційний переворот вважається тепер можливим.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «Daily Star»

Від генералів, які загинули в бою, до повільного просування російських окупантів, припущення про те, наскільки добре війна йде для сил путіна, спірні.

У повідомленнях йдеться, що російський президент в люті через серію невдач росії, в той час як кремль спростував повідомлення про те, що вони просили у Китаю зброю для допомоги у війні.

Сили вторгнення майже не рухалися після серії інтенсивних авіаударів по українських містах, а «бойовий загін», посланий для вбивства президента України Володимира Зеленського, не впорався зі своєю місією.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Мітинг
Мітинг

Зірваний замах, про який повідомила The Mirror, став одним з багатьох провалів вторгнення в Україну, і зараз зростає кількість повідомлень про важкі військові втрати, переворот проти путіна і передбачуваний арешт російської розвідки.

Андрій Солдатов, провідний російський журналіст-розслідувач, сказав, що "тепер все здається можливим" у відповідь на питання про те, чи може путін бути повалений в результаті перевороту, організованого його власними високопоставленими генералами і агентами ФСБ.

У повідомленнях також вказується, що глава російської розвідки Сергій Бесіда і його заступник Анатолій Болюх заарештовані.

російський окупант
російський окупант

Правозахисник Володимир Осечкін, який перебуває у вигнанні, підтвердив арешти, які були проведені незабаром після того, як росія нарешті визнала втрату свого першого офіцера військової розвідки під час війни з Україною, капітана Олексія Глущака.

Інші російські військовослужбовці загинули у війні з Україною, а генерал Андрій Колесніков став останнім російським генералом, загиблим під час вторгнення в Україну.

Нагадаємо, що російські окупанти просять їжу у Китаю.