Олексій Данілов розповів про участь у війні проти України Білорусі та найболючіші втрати України.

Секретар РНБО Олексій Данилов розповів, що слова Лукашенка про удар по РБ "Точка-У" з території України – нісенітниця. Нагадаємо, Лукашенко заявив, що ракету перехопили та знищили над річкою Прип'ять. Також він попередив, що одним снарядом країну розбомбити не вдасться.

За словами Олексія Данілова, велика частина армії РБ відмовляється воювати на боці рашистів. Росія хоче одягнути білорусів у форму росії.

"Вони сьогодні дуже хочуть одягнути форму Росії на білоруських військових. Частина з них відмовляється воювати проти нашої країни".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На додачу до всього Лукашенко заявив, що Білорусь не збирається відправляти військових до України, щоб підтримати Росію. За його словами, у білоруському вторгненні в Україну наразі немає жодної потреби.

Лукашенко. Фото: YouTube
Лукашенко. Фото: YouTube

Голова РНБО вірить, що попри неадекватну реакцію країн, на події в Україні — ми переможемо.

Данілов також повідомив найболючіші втрати цієї війни. Це 100 вбитих дітей. На жаль, будинки відбудувати набагато простіше, а от з такими втратами прийдеться жити до кінця своїх днів.

Нагадаємо, раніше Головнокомандувач ЗСУ зробив нову заяву, обіцяє помститися окупантам, пішли у контрнаступ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський прийняв закон про покарання за співпрацю з росією.

Також "Знай.ua" писав, що якщо ви стикнулися з мародерами, які прикриваються іменами політиків, звертайтеся до СБУ та поліції.