Відома українська співачка Руслана Лижичко поінформувала українців про ситуацію в обложеному Маріуполі. Зірка здзвонилася з особою, яку не стала називати на камеру, чоловік розповів, що творять російські окупанти в "місті-мученику", як його вже встигли назвати.

Руслана Лижичко повідомила, що за попередньою інформацією трохи більше ніж двом сотням автомобілів вдалося вирватися з Маріуполя. Вона зазначила, що молиться за кожного жителя Маріуполя і сподівається, що можна буде якнайшвидше евакуювати кожного.

Руслана Лижичко. Фото: скрін youtube
Руслана Лижичко. Фото: скрін youtube

"На зв'язку з Маріуполем! Сьогодні дивом близько 200-220 автомобілів вдалося вирватися звідти! Молюся, щоб якомога швидше вдалося евакуювати мирне населення або забезпечити гуманітарний коридор!",- написала співачка.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Співрозмовник виконавиці заявив, що ситуація в місті жахлива, за його словами трупи вбитих мирних ніхто не прибирає, вони лежать на дорогах. Мирні жителі щодня борються за життя.

"Трупи ніхто не прибирає на дорогах, люди там виживають", - каже співрозмовник співачки.

Раніше Знай писав, Монатік влаштував концерт під час війни в Україні: знайшов причину і зібрав інших зірок.

Також ми писали, Настя Івлєєва з "Орел і Решка" відхрестилася від України і зайнялася проблемами Росії: "Нам буде весело і добре".

Нагадаємо, Тіна Кароль звернулася до росіян із закликом знести Путіна: "Не бійтеся, вас більше". Співачка Тіна Кароль звернулася до росіян після того, як їй довелося виїхати з рідного дому.