На сайті Андріївської церкви опублікували молитву за воїнів, що йдуть на війну. Саме зараз українським захисникам, як нікому іншому потрібна Божа благодать і захист.

Побажаємо всім українським захисникам на передовій завжди бути під крилом Свого ангела хранителя. Нехай невдача ніколи не спіткає вас. Слава Україні!

Церква, православні свята - фото ПЦУ
Церква, православні свята - фото ПЦУ

Молитва за воїнів, що йдуть на війну

Владика Господи, Боже батьків наших, тебе просимо і тебе смиренно і з розчуленням молимо: призри милостиво на молитву нас, негідних рабів Твоїх, і як колись сам благоволив ти виступити з угодником твоїм Мойсеєм, виводячи людей Своїх, Ізраїльтян, з Єгипту на землю обітовану, так і нині Сам з рабом твоїм (ім'я головнокомандувача) і воїнами цими, і Сам будь їм помічником і заступником, і збережи їх і вдень, і вночі невразливими і неушкодженими від усякої злої напасті і хвороби, голоду, потоплення і від усякого страху. І як колись Ісуса Навина на Амалика і на царства Ханаанські, які воювали з ним, хрестовидним рухом рук Мойсеєвих підтримав, щоб подолати їх, і тим самим Зіву, і Зеваха та Цалмунну, і всіх князів їх погубив; або як ти допоміг Гедеону з трьома стами вибраних мужів перемогти багато мадамское ярмо, так і цим вірним рабам Твоїм міць, силу і мужнє серце, допомогу і заступництво дарі. І як явищем Хреста на небі першому з християнських царів Костянтину сприяв єси в перемозі над противними тобі супостатами, так і цим хрестоіменним рабам Твоїм перемогу, і силу, і подолання над усіма ворогами і безбожними поганцями милостиво подай і з усіх боків ополченням ангелів твоїх захисти їх, і озброй їх силою і захистом Чесного і Животворящого Хреста в ім'я Тебе, Бога Отця, і коханого і Єдинородного Сина Твого, Господа нашого Ісуса Христа, і Всесвятого і Животворящого Твого Духа, нині, і повсякчас, і на віки віків.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Амінь

Українські військовослужбовці, фото: Facebook
Українські військовослужбовці, фото: Facebook

Нагадаємо про молитви під час Великого посту: слова, які підготують душу і тіло до Великодня.

Раніше ми повідомляли, що Михайло Подоляк розповів про зрушення в переговорному процесі з рф.