Окупанти готують "референдум" про створення "Херсонської Народної Республіки"

Про це повідомив депутат Херсонської облради Сергій Хлань. За його словами, окупанти вже обдзвонюють місцевих депутатів, з метою схилити на свій бік, і допомогти в організації "референдуму"

"У Херсонській області готують референдум щодо створення ХНР. Окупанти телефонують депутатам Херсонської обласної ради з питанням Чи готові ми співпрацювати з ними. Категорично відмовився..."

Депутат Херсонської облради Сергій Хлань
Депутат Херсонської облради Сергій Хлань

Також Сергій Хлань звернувся до всіх депутатів Херсонської обласної ради.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"Шановні колеги, я впевнений, що ви розумієте наслідки Вашого рішення. Створення ХНР перетворить наш край на безнадійну дірку без життя і майбутнього. Не дайте їм жодного голосу! Не дайте їм ніякої можливості легітимізувати ХНС! Вся держава буде дивитися на вас, і ніяких виправдань співпраці з окупантами бути не може! Не повірю, що вам буде гірше звичайних людей Маріуполя, Чернігова, Харкова, Сум, Гостомеля які вже два тижні переносять нелюдські страждання, але не здаються! Увійдіть в історію України не зрадниками, нікому не потрібні, а дійсно громадянами, чиї імена будуть пам'ятати наступні покоління"

Звернення Сергія Хланя
Звернення Сергія Хланя

В коментарях українці підтримують своїх: "Х * р їм, а не ХНР, ось що придумали, скоти", "спасибі, що попередили. У Херсоні мало хто залишився. Мені не дзвонили по телефону. Як в 2012 році розпинали за те, що не вступила в Партію регіонів, так і зараз буду перша висить на площі. Херсон - це Україна" ," Я просто в шоці від цього всього, ми не хочемо в Хнр цього не буде"

Інша частина українців зазначила, що це дезінформація і Хлань тільки розбурхує громадськість: "Який же ви неправильний чувак, Сергій. Ну я ще розумію свою сусідку-їй 73 роки. Яка ХНР?!", "Звідки в Каховці така інфо по Херсону, шановний. Пане Хлань? Навіщо дезінформувати і розбурхувати людей? Вони цим провокують вас і нас, а хтось ведеться"...

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Редакція Знай.uа хоче звернутися до жителів Херсона: дорогі українці, ми знаємо, як вам зараз важко, але ні Президент України Володимир Зеленський, ні армія ЗСУ не залишили вас. Вони всіма силами намагаються допомогти і обов'язково зроблять це. Не йдіть на поводу у окупантів. Все буде Україна.

Нагадаємо, що Олексій Арестович розповів, коли закінчиться активна фаза війни в Україні: "Вони безглузді, резерви поляжуть"