Бронзовий призер Олімпіади-2020, який був втягнутий у скандал, вступив до Збройних Сил України. Станіслав Горуна про це повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Україна перебуває під вторгненням російських окупантів уже яку добу. У деяких областях точаться запеклі бойові дії. Українські спортсмени почали вступати до лав територіальної оборони та Збройних Сил.

Каратист Станіслав Горуна не є винятком. «Зараз війна і яка різниця спортсмен ти, політик, прибиральник, артист, та будь-хто, ти мусиш, якщо ти захищаєшся, ти використовуєш все, що ти маєш. Готовий, бо я скоординований, я фізично підготований, я швидко реагую, швидко вмі приймати рішення. Я просив командування мене навпаки відправити кудись туди в Київ або до Одеси, ближче до бойових дій, для того, щоб я був якось більш корисний. Мені на той час, скажемо так, не видавалось таким критичним. Я тоді ще так не цікавився, я тоді ще був більше в спорті, я тоді мало спав, був весь в роботі та в тренуваннях та інформаційно ця ситуація до мене не доходила так критично як це відбувається в останні роки, три чотири. Зараз я розумію, по відношенню до наших людей, до нашого народу, до військових і до волонтерів, які багато чим пожертвували, щоб втримувати ті кордони, тоді коли наша армія була в принципі не боєздатною. Це був дуже такий не гарний і зневажливий жест. Тому звичайно, що я припинив такі речі» - розповів каратист.

Репутацію спортсмена попсувала його поїздка в Росію після окупації Криму, а також Горуна захищав українських спортсменів, які обіймалися з російськими спортсменами під час вручення нагород.

Також Станіслав Горуна виклав відео на своїй сторінці в Instagram, зацікавивши своїх підписників пропозицією зробити внесок на допомогу українській армії, замість того, щоб робити йому подарунки на День народження.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще