Талановитий і добре відомий молодий співак з України, переможець музичного шоу "Голос Країни" Роман Сасанчин показав несамовитий кадр, на якому можна побачити українців у бомбосховищах. Артист показав, як людей годують у підвалах, які відчайдушно рятують свої життя від бомб рф.

Відповідний пост Роман Сасанчин оприлюднив у своєму акаунті в Instagram.

Ні для кого не секрет, що армія Путіна вже 16 днів поспіль бомбить мирне населення України. Окупанти все ніяк не можуть захопити територію України, а лідер росії почав справжній терор, даючи накази знищувати школи, лікарні і мирних громадян.

"Блокадний Маріуполь. Бомбосховище. Роздача їжі. Фото які ми будемо пам’ятати завжди!", - підписав публікацію український молодий артист.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Потрібно підкреслити, що ці кадри можуть викликати співчуття і сльози. Бідні мирні жителі змушені ховатися в підвалах і бомбосховищах, щоб врятувати свої невинні життя від бомб російських окупантів.

На превеликий жаль, сьогодні Маріуполь перебуває в жахливих руїнах, так як росія скидає бомби просто по житлових будинках, садках і лікарнях.

Українці щодня моляться і вірять у перемогу над нелюдською агресією, щиро сподіваючись на героїв ЗСУ.

Нагадаємо, що Джамала стала музичним послом в Європейському Союзі.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Привид Києва відправився знищувати ворогів.

Також портал "Zhaj" писав, що Андрій Данилко пояснив, що означає буква z на військовій техніці окупантів.