Відомий український виконавець Олексій Потапенко емоційно відреагував на слова глави МЗС РФ про обстріл пологового будинку в Маріуполі. Свої емоції музикант виплеснув у соцмережі instagram.

9 березня російська армія завдала удару по пологовому будинку в Маріуполі. Інцидент шокував українців і весь світ. 10 березня глава МЗС РФ Сергій Лавров провів зустріч з Міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою.

Скрін, Instagram Потап
Скрін, Instagram Потап

Під час переговорів російський міністр заявив, що удар по пологовому будинку був не випадковим, а цілеспрямованим. Лавров заявив, що пологовий будинок був захоплений батальйоном "Азов" і використовувався, як військова база. Попередньо породіль і медперсонал нібито вивели з будівлі.

Насправді все було зовсім навпаки. На момент обстрілу в будівлі перебували майбутні мами, діти і персонал. На слова Лаврова відреагував Олексій Потапенко, емоцій Виконавець стримувати не став.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Цинічна тварюка! Сподіваюся ти не здохнеш до суду", - написав Олексій Потапенко.