Стало відомо про те, що в Харківській області військові перетворили колону російської техніки на купу металобрухту. Що про це відомо.

Все це завдяки військовим з 93-ї ОМБр, які розгромили колону російської техніки. Чотири одиниці були ліквідовані, а ще три впали в кювет.

Після того, як окупанти зрозуміли, що діватися їм нікуди, вони почали бігти куди бачать, але, цей план теж не спрацював, адже їх зловили місцеві жителі.

"Йшла колона, дочекалися, відпрацювали, ось результат", - розповідає боєць. Також він провів журналістам "екскурсію" кладовищем знищеної російської техніки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Варто відмітити, що раніше ВСУ зуміли взяти в полон групу окупантів в Миколаївській області. Там ворожі війська йшли з піднятими руками в супроводі наших захисників. А адже саме вони називають себе другою армією в світі.

Також, один з полонених розповів, що їм дали завдання захопити Харків всього за три дні, а також дали дозвіл стріляти в цивільних і по мирних будівлях.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"Була команда захопити місто, окупувати всі основні дороги, перекрити цивільні виходи і зайняти Харків. Також був дозвіл відкривати вогонь по мирному населенню і всім жителям міста", - говорить полонений начальник взводу.

З цілого взводу вижив тільки офіцер, а також солдат. Тому, вони прийняли рішення здатися в полон.

Нагадаємо, що Держекоінспекція просить повідомляти про військові злочини окупантів проти навколишнього середовища

Раніше повідомлялося, що в Росії почали спалювати військкомати, щоб не воювати з Україною

Також, ЗСУ відправили прямо в пекло майже 12 тисяч російських солдатів