В Україні продовжується війна. Крім втрат захисники та й бійці з тероборони мають "здобутки" цілі групи полонених, які чи самі здаються у полон, чи їх змушують здатися.

Заступник міністра МВС Євген Єнін розповів, що буде з тими, хто потрапив у полон до українців. Про це Єнін розповів під час загальнонаціонального телемарафону. Він завірив, що згодом полонені будуть працювати на відновлення української економіки. Відомо, що за 13 днів війни в полоні вже понад 3000 російських військових.

Відповідаючи на запитання, що Україна робитиме з полоненими російськими вояками, представник МВС зауважив, що насамперед Україна буде чітко дотримуватися усіх норм міжнародного гуманітарного права.

8 березня на Миколаївщині та Харківщині було взято у полон велику кількість полонених. На Харківщині військові здалися у полон тоді, коли було випущено ракети по Харківській облдержадміністрації, де й знаходилися окупанти. Вони постраждали від своїх бомбардувань.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Одна група зізналася, що багато хто тікає з лав ЗС РФ просто дорогою до України, а решта їдуть, адже бояться тюрми у 7 років, які обіцяє влада в РФ за дезертирство.

Нагадаємо, раніше військовополонені працюватимуть на відновлення економіки України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Росія хоче залучати курсантів для ракетно-бомбових ударів по Україні.

Також "Знай.ua" писав, що ЗСУ відправили прямісінько до пекла майже 12 тисяч російських солдатів.