Президент України мав телефонну розмову з прем'єр-міністром Ізраїлю, який зустрічався з Шольцем та розмовляв з Путіним.

8 березня президент України мав телефонну розмову з прем'єром Ізраїлю за його посередницькі зусилля у припиненні війни між РФ та Україною. Про це Зеленський повідомив у Twitter.

Нафталі Беннет останнім часом активізувався. Встиг зустрітися з Олафом Шольцем, після чого поспілкувався з Путіним телефоном. Тричі на добу телефонував Зеленським. Хоча поки що видимих ​​результатів це не дає. Проте у повідомленні Володимир зеленський пише:

"Поговорив з Нафталі Беннетом. Подякував за посередницькі зусилля Ізраїлю в налагодженні переговорного процесу. Обговорили шляхи припинення війни та насилля".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також на міжнародному рівні пожвавилася Японія. Сьогодні стало відомо від посла України у Японії Сергія Корсунського, що Японія безплатно надасть захисне спорядження для української армії. Україна отримає бронежилети, шоломи, намети, зимовий одяг, медикаменти та багато іншого.

" Сьогодні відбулося підписання міжурядової угоди у формі обміну нотами між Україною і Японією стостовно надання Уряду України на безоплатній основі захисного знаряддя для потреб Збройних Сил, а саме - бронежилетів, шоломів, наметів, зимового одягу, медикаментів. генераторів, камер, різноманітного знаряддя для використання у надзвичайних ситуаціях. Подібний акт відбувся вперше в історії Японії. Хочу, щоб ви знали - Японією надається безпрецедентна підтримка Україні", - повідомив Корсунський.

Нагадаємо, що російські війська знищили поліклініку і новий медичний центр в Ірпіні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві жінки-волонтери запустили процес виробництва напівфабрикатів для мешканців столиці.

Також "Знай.ua" писав, що російські солдати переховуються по українських лісах і готові здатися навіть фермерам з вилами.