У сухопутних військах Збройних сил України показали Оновлений рейтинг найсильніших армій світу. Країна-окупант в топ - 10 не увійшла після провального бліцкригу.

Новий пост з'явився на сторінці Сухопутних військ Збройних сил України в соціальній мережі Facebook, де регулярно публікують всю актуальну інформацію про російське вторгнення в Україну.

На цей раз, щоб трохи розбавити обстановку і напруженість, вони злегка пожартували, і опублікували Оновлений рейтинг армій світу. Запропонували його самі українці, і виглядає він наступним чином:

  1. США;
  2. Китай;
  3. Київськi;
  4. Харківськi;
  5. Сумськi;
  6. Чернігівськi;
  7. Британія;
  8. Миколаївськi;
  9. Збройне формування фермерського господарства Свирида Опанасенка;
  10. Цигани з трактором.

Мем від ЗСУ, фото: Facebook
Мем від ЗСУ, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Цигани можуть стати першими, якщо вкрадуть Путіна" - йдеться в повідомленні далі.

Звичайно ж, все це жарти, але, насправді було б непогано. Практично за два тижні ЗСУ вдалося дати сильну відсіч російським ворогам, і вона деморалізовані. Було вбито понад 11 тисяч їхніх військових.

Також, в мережі з'явився мем того, як налаштовані закінчити війну армія США, армія Китаю і Об'єднані сили НАТО. Вони стоять посміхаються, і все у них прекрасно. В цей же час поруч з ними стоїть маленька дитина, розлючений на всіх, і мабуть думає про те, як від усіх позбутися. Поруч з ним красується напис Троя.

Нагадаємо, що в Німеччині впевнені, що Україна виграє війну, а британці побачили невдачі РФ

Раніше повідомлялося, що пішов спостерігати за птахами: ветеран британської армії кинув рідний дім, щоб воювати проти Путіна.

Також, в "еПоддержке" виплачуватимуть допомогу, для тих, хто позбувся роботи через війну - хто отримає 6500 грн