Завершується 12 день війни росії проти України. Багато українських міст зруйновано, у тому числі й Харків.

7 березня стало відомо, що російські загарбники пропонували заступнику голові Харківської ОДА Роману Семенусі, здатися і розпочати переговори

"Росіяни мені запропонували здатися. Смішні якісь. Перемога скоро!" - скриншот повідомлення розповсюдили у Telegram-каналах.

Текст повідомлення був таким:

"Роман Сергійович! Не доводьте до гуманітарної катастрофи. Подумайте про своїх громадянах та сім'ях. Для обговорення гарантій безпеки звертатися у телеграм @Khen1945. Не дозволяйте націоналістам прикриватися вами".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На що Роман Сергійович відповів дуже лаконічно, та відправив номер, з якого було відправлено повідомлення у відомому напрямку.

Нагадаємо, російська армія захопила Херсон та Бердянськ, та деякі невеликі містечка. Харків кілька днів тримав оборону, але місто було практично зруйновано ракетами та бомбами, які було скинуто на житлові райони північної столиці.

Нагадаємо, раніше ми писали, що російський загарбник сам здався у Бердянську в полон до ЗСУ на прохання дівчини, яку кохає.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відомий український актор Паша Лі загинув від москальских куль в Ірпені, віз гуманітарну допомогу мешканцям.

Також "Знай.ua" писав, що жителі Конотопу влаштували "коридор ганьби" для окупантів і вигнали їх з міста