Очільник Міністерства оборони України Олексій Резніков повідомив, що у питанні поставок країні озброєння та боєприпасів наявний «суттєвий прогрес». Всіх деталей він не розкрив, пообіцявши натомість Росії «сюрприз».

Про це сам Резніков написав на власній сторінці у Facebook, підбиваючи підсумки одинадцятої доби шаленого опору українського народу російським загарбникам.

"Не коментуватиму поставки зброї та боєприпасів – це педантичний момент. Нехай ворога чекає сюрприз. Знайте: є суттєвий прогрес", - зазначив міністр.

Він додав, що за останні три дні в Україну вже доставлено, прямує або законтрактовано понад 50 тисяч шоломів та бронежилетів.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"Ми "перехоплюємо" у постачальників вже пошиту форму для армій країн НАТО. Нехай наші захисники будуть одягнені в різне. Головне - щоб було зручно бити ворога", - підсумував Резніков.

Олексій Резніков, фото з фейсбук
Олексій Резніков, фото з фейсбук

«Наша найбільша перевага над ворогом – у згуртованості українського суспільства. У Росії не розуміють, що таке самоорганізація і що таке справжня довіра між владою і Громадянами. Вони десятиліттями знищували свободу і гідність людей, щоб отримати покірне населення… В Українського народу зовсім інша внутрішня мотивація. На порядок вища стійкість. На землі ми це вже довели», - зазначив він.

Нагадаємо, що у Німеччині впевнені, що Україна виграє війну, а британці побачили невдачі РФ - "Є сенс допомагати…"

Крім того, сказав дружині, що пішов спостерігати за птахами: ветеран британської армії кинув рідний дім, щоб воювати проти Путіна.

Як повідомляв Знай.uа, "Карма в дії": путін прислав до України на забій кримських перебіжчиків.